Jaarvergadering 15 november 2023

Op een goed bezochte jaarvergadering werd afscheid genomen van secretaris Ronald de Jonge en werd Rick Jousma unaniem gekozen tot de nieuwe secretaris van de club. De club staat er bestuurlijk en financieel goed voor. Door de stijgende kosten is besloten de contributie te verhogen naar € 145 voor senioren leden en € 85 voor de jeugdleden. Het zou fijn zijn als we wat nieuwe seniorenleden mogen verwelkomen om het 1e elftal te versterken.

Wapserveen verduurzaamt!

De oude gasontladingslampen die midden jaren 90’ van de vorige eeuw  werden geplaatst, hebben vele jaren dienst bewezen, maar waren ook dringend aan vervanging toe. Door de afnemende lichtopbrengst was het zicht te beperkt om goed te kunnen trainen.

Door de realisatie van nieuwe ledverlichting op het trainingsveld kan er door de leden weer volop getraind worden. Uiteraard willen wij als kleine voetbalvereniging ook een bijdrage leveren aan het reduceren van het energieverbruik.

Met de aanschaf van nieuwe ledverlichting is een behoorlijk kostenplaatje gemoeid, maar door het werven een aantal grote sponsoren is het gelukt om dit mooie project te realiseren.

Vermilion Energy, Bercoop Fonds, Boermarke Wapserveen, Ondernemersfonds Westerveld en JP Led verlichting, dank voor de sponsoring.

Wapserveen 1 steekt handen uit de mouwen!

De selectie van Wapserveen heeft in het kader van teambuilding de handen uit de mouwen gestoken. Rondom het voetbalveld werden diverse werkzaamheden verricht om het seizoen goed te kunnen beginnen. Daarna was er nog een dropping, waar er nogmaals aan de competentiesamenwerking werd gewerkt.

Onno Doorten nieuwe trainer v.v. Wapserveen

Het bestuur is blij met het aanstellen van Onno als nieuwe trainer van de club. We zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Onno Doorten nieuwe trainer v.v. Wapserveen