JO13  ZAALVOETBAL KAMPIOEN

SJO OFW JO13 ongeslagen zaalkampioen !    Lees hieronder het complete verslag

De toppers van JO13 van SJO-OFW waren dit zaalseizoen onverslaanbaar. In de zaalcompetitie werden de zeges aan de lopende band gevierd. Talentvolle, hard werkende spelers wonnen iedere zaterdag hun gespeelde wedstrijden en zijn zaalkampioen 2019 geworden. Een prestatie waar iedereen trots op mag zijn. Een zaalkampioenschap komt in de clubhistorie niet zo heel vaak voor.

Naast de overwinningen speelde de ploeg gedurende het zaalseizoen ook steeds beter voetbal. Mooi om te zien dat overspelen en vrijlopen toenam en daarmee ook het spel beter en beter werd. Dit had direct tot gevolg een toename van het aantal kansen in de wedstrijd en dus ook de doelpunten. Bij vlagen leek het op tikkie-takkie voetbal, wat de spelers vleugels gaf.

Afgelopen zaterdag 2 februari is in de sporthal in Dwingeloo het kampioenschap gevierd. Na de wedstrijd werd het trouwe publiek bedankt, daarna volgde een groepsfoto en als afsluiter natuurlijk een patatje om het kampioenschap te vieren, aangeboden door “Johans Helpende Hand” uit Nijensleek.

De spelers; Stijn, Thijmen, Milan, Julian, Joeri en Mick kijken tevreden terug op dit mooie kampioenschap en gaan vol vertrouwen richting de voorjaarscompetitie.

JO13 KAMPIOEN ZAAL 2019